ZEISS

Zeiss

De revolutionaire ZEISS technologie voor precisie-brillenglazen voor beter zien.

De productie van brillenglazen op sterkte bij ZEISS heeft een honderdjarige geschiedenis die wordt gekenmerkt door innovaties. Innovaties die tot technologieën leiden, die op hun beurt leiden tot uitzonderlijk hoge kwaliteitsnormen voor ZEISS cliënten:

In elk multifocaal brillenglas van ZEISS bevinden zich consequente kwaliteit en de nieuwste innovaties. Elk brillenglas wordt gekarakteriseerd door het typische ZEISS Design DNA. Met zes bijzondere kenmerken, die niet alleen elk gegraveerd ZEISS brillenglas uniek maken, maar ook uitstekende draageigenschappen garanderen.

C.O.R.E.-technologie

De C.O.R.E.-technologie wordt gebruikt om de afstand (b*) tussen de vertex corneae en het rotatiecentrum van het oog (Z') te bepalen. Op basis van uitgebreid onderzoek heeft Carl Zeiss Vision deze techniek verfijnd waardoor deze parameter nog nauwkeuriger berekend kan worden. Dit is vooral van voordeel bij sterke dioptrieën.

EyeFit-technologie

De ZEISS EyeFit-technologie optimaliseert het visuele comfort dankzij bredere zones, afhankelijk van het profiel van de drager. Met de EyeFit-technologie van Carl Zeiss Vision kunt u het ontwerp van uw multifocale brillenglazen nu ook afzonderlijk voor nabij zicht laten maken - net als bij een maatpak.

Geavanceerde Freeform-technologie

ZEISS is een pionier op het gebied van de Freeform-technologie. ZEISS maakt al sinds het midden van de jaren 80 gebruik van Freeform-technologieën voor multifocale brillenglazen. Het gehele productassortiment van multifocale glazen van ZEISS wordt sinds 2009 met Freeform-technologie geproduceerd. De geavanceerde Freeform-technologie garandeert een zeer nauwkeurige berekening en oppervlaktebehandeling bij het ontwerp van het glas.

Maximum Intermediate Distance (M.I.D.)-technologie

Om een overtuigende oplossing te vinden voor iedereen, hebben we gekozen voor een individuele benadering: het bepalen van de ”Maximum Intermediate Distance” van de drager. Deze nieuwe technologie biedt een variabel helder en ontspannen zicht van een nabije tot middellange afstand in de ZEISS officelens ontwerpen.

i.Scription®-technologie

Carl Zeiss Vision maakt gebruik van een gepatenteerd algoritme waarmee de wavefrontgegevens van i.Profiler® plus worden gecombineerd met de subjectieve refractie van de klant om ZEISS precisie-brillenglazen met i.Scription-technologie te maken. Deze zijn geoptimaliseerd voor alle lichtomstandigheden en op 1/100 dioptrie nauwkeurig. ZEISS precisie-brillenglazen met i.Scription®-technologie staan voor beter zicht - zelfs bij wisselende lichtomstandigheden.

De brillenglazen van ZEISS worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit en zijn te herkennen aan het zogenaamde kwaliteits- keurmerk (z-signé), dat door middel van een laser op elk glas aangebracht wordt.

zeiss gravure