PhotoFusions Brillenglazen van Zeiss

Op zoek naar een nieuwe bril? Een bril die u dag en nacht beter laat zien? Brillenglazen die u uitstekend zicht geven in gelijk welk licht, dag en nacht? Met meekleurende brillenglazen die u 100% bescherming bieden tegen de zon en schadelijke UV-stralen en waarmee u niet telkens weer uw gewone bril hoeft op te zetten? ZEISS biedt ook krachtige meekleurende brillenglazen aan in de bekende ZEISS-kwaliteit. En het beste is dat PhotoFusion® meekleurende brillenglazen met hoge en middelmatige index tot 2 keer sneller veranderen van donker naar licht dan vroegere fotochromatische brillenglazen.

Meekleurende brillenglazen, ook wel fotochrome brillenglazen genoemd, zijn er al sinds de jaren zestig. De kleine maar toch belangrijke ontdekking van chemicus Stanley Donald Stookey en zijn collega William Armistead maakte brillenglazen mogelijk die snel op UV-licht reageren. Sindsdien zijn de kwaliteit en prestaties van meekleurende brillenglazen enorm vooruitgegaan. Inmiddels zijn ze erg gewild onder mensen die afhankelijk zijn van hun bril en vaak nu weer binnen, dan buiten zijn.

In slechts 15 tot 30 seconden worden PhotoFusion® brillenglazen met hoge en middelmatige index donker in fel licht of in de zon. Binnenshuis worden ze binnen ongeveer 5 tot 10 minuten weer helder. Dit is de reden waarom PhotoFusion® toonaangevend is bij de meekleurende brillenglazen. En natuurlijk bieden ze standaard 100% bescherming tegen UV-stralen.

Hoe werken fotochrome of meekleurende brillenglazen?

Aan meekleurende brillenglazen ligt een chemische  reactie van bepaalde moleculen ten grondslag. Het geheim van PhotoFusion® meekleurende brillenglazen met hoge en middelmatige index zijn UV-gevoelige moleculen die snel op veranderend licht reageren. Door het combineren van deze moleculen met ZEISS brillenglazen ontstond de mogelijkheid om een nieuwe generatie krachtige meekleurende brillenglazen te ontwerpen.

Goed voor u! PhotoFusion® is beschikbaar in vele designs en materialen. Dit betekent dat gebruikers van PhotoFusion®-brillenglazen niet op kwaliteit hoeven in te leveren om toch zonder inspanning goed te kunnen zien: meer visueel comfort en een hogere levenskwaliteit.

 

PhotoFusions