Glazen

Op gebied van glazen volgt Dewit Optics steeds de laatste nieuwe technologieën op de voet. We werken samen met de beste glasfabrikanten: Zeiss, Essilor, Deceunynck, Seiko, Hoya, Tokai, Optovision,...

Er bestaan verschillende soorten glazen. We helpen jou bij de keuze van het glastype dat het best voldoet aan jouw eisen: progressieve glazen, computerglazen, unifocale glazen, bifocale glazen, glazen met bluefilter, DriveSafe glazen...

Op alle onze glazen zit steeds een anti-kraslaag. Toch is het aangewezen om ook voor een ontspiegelingslaag te kiezen. Deze neemt storende schitteringen weg en zorgt voor een beter zicht, vooral als het donker is.

Naast de behandelingen bestaan er ook veel verschillende soorten glasmaterialen: organisch, organisch verdund, mineraal. Elke materiaal heeft zijn specifieke voor- en nadelen. Ook hierbij geven we je uitgebreid advies.

Je ogen verdienen de beste bescherming tegen de zon. Daarom dragen steeds meer en meer mensen PHOTOFUSIONS of TRANSITIONS, dit zijn glazen die verkleuren in de zon.

PhotoFusions